Sådan sparer du penge på måltidskassen

Der er kommet væsentligt flere udbydere til på markedet inden for måltidskasser. Det betyder en øget konkurrence, og det betyder i de fleste tilfælde, at det bliver langt billigere for dig som forbruger. Har du haft den samme måltidskasse længe, eller har en nu, som du synes virker for dyr, så gør du klogt i at sætte dig lidt ind i markedet. Det er nemlig blevet billigere at holde en måltidskasse, og derfor kan du spare penge. Her får du de bedste råd til det.

Find prisen pr. måltid

Som rettesnor når du sammenligner priser, skal du kigge efter prisen per måltid. Det er efterhånden de fleste firmaer, der har denne info på deres sider. Hvis du noterer prisen, kan du hurtigt sammenligne de forskellige priser.

Køb for en længere periode

Et andet godt tip til at spare på måltidskassen er ved at bestille mad for en længere periode ad gangen. De fleste har en måned som den længste varighed. Er du generelt tilfreds og kan se dig selv holde måltidskassen fra firmaet, kan du ligeså godt bestille for en lang periode ad gangen. Der kan faktisk være gode penge at spare per måltid.

Pas på denne ”fælde”

Det sted hvor mange kan overse noget, når det kommer til valg af måltidskasse er, når det kommer til hvor mange madvarer, man selv skal supplere med. Glemmer du at kigge efter det, kan du risikere at skulle betale mere, end du havde regnet med. Hold derfor altid øje med dette, så du ved cirka, hvor meget du skal budgettere til mad.

Pas må med udelukkende at gå efter pris

Selvom det kan være fristende at gå efter det bedste og billigste, skal du altid stadig være opmærksom på prisen. Der er intet ved at få noget mad, der er blevet kastet ned i en flamingokasse og er smadret. Det er at foretrække friske råvarer, lækkert kød og inspirerende opskrifter. Vi anbefaler derfor, at du altid læser anmeldelser for firmaet. Det kan du eksempelvis gøre på deres Facebook side eller på Trustpilot. Det giver dig et godt indblik i, hvad du kan forvente. Har firmaet mange negative kunder, er det måske det værd lige at betale lidt mere for måltidskassen.

Hold øje med tilbud

Mange af firmaerne kører løbende tilbud, hvor du kan spare en del penge på specielle måltidskasser. Vil du gerne spare lidt penge, kan du med fordel gøre brug af disse. Så prøver du også noget nyt, og det kan jo være spændende i sig selv.

Leave a Reply

Your email address will not be published.